mandag 23. september 2013

Mine dokumenter - part 1
*


Eg tar ein heil del bilde mest på måfå.
Blir ein liten dokumentasjonstrang på vakre gjenstandar,
ungane, planter, dyr, solnedgongar og vidare...
Desse bileta vert mest liggande i mine dokumenter.
Men dei er jo vakre. 
Om ikkje anna kan eg jo blogga dei.

*Eg tenker meir og meir på å utfordra meg sjølv med foto.
- Meir bilete av folk.
- Meir bilete av ulike tema.
- Meir fotoprosjekt.
- Meir arbeid med idear
(Dei har eg jo flust av. Ligg liksom i mine dokumenter dei og, eller på harddisken. Men det minste eg kan gjera er å testa dei ut. Ideane altså. Og når eg har testa dei, syns eg dei fortener plass på bloggen. For ideane er kule. Nokre små, nokre store (it has a shape, it has a size), nokre enkle og nokre meir innvikla. Men eg har altså idear. Og eg skal utfordra meg sjølv med å realisera desse.)
*
Men i dag. Noko av fyllet i mine dokumenter.
Blomar

*


© Jorun Larsen


*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar